Kerstvakantie
Gesloten van 21 december 2025 tot en met 6 januari 2026.
Gesloten van 21 december 2025 tot en met 6 januari 2026.
Welkom in onze wereld van verfijning.
In het hart van een prachtig gerestaureerde vlasroterij brengen wij gastronomie en geschiedenis samen. Bij ons draait alles om beleving: pure smaken, elegante service en een uniek decor waar elk detail klopt.
Laat je meevoeren in een culinaire reis, geserveerd op een plek met karakter en ziel.
Lisa & Baptiste
Met trots kondigen wij aan dat Baptiste, onze chef, werd bekroond tot 'Eerste Kok van België'. Deze prestigieuze titel is een erkenning voor zijn uitzonderlijke vakmanschap, verfijnde techniek en onvermoeibare toewijding aan culinaire perfectie.
Chef Baptiste brengt zijn liefde voor de Noordzee en zijn respect voor het product tot op het bord - puur, verfijnd en verassend.
In 2023 werd hij bekroond tot Viskok van het Jaar, een erkenning voor zijn creatieve en duurzame aanpak van visgerechten. Vandaag mag hij zich met trots ook NorthSea Chef noemen, een ambassadeur voor verantwoorde viskeuken en lokaal gevangen vis.
RESERVEER JE TAFEL ONLINE EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE.
Op vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij enkel onze 6 gangenmenu.
Er kan gereserveerd worden tot 12 personen.
Gesloten op zondag, maandag & feestdagen
Dinsdag:
12:00 - 13:00, 19:00 - 20:00
Woensdag:
12:00 - 13:00, 19:00 - 20:00
Donderdag:
12:00 - 13:00, 19:00 - 20:00
Vrijdag:
12:00 - 13:00, 19:00 - 19:30
Zaterdag:
19:00 - 19:30